Voor bijzondere uitnodigingen en kaarten, of voor een familiealbum, jubileumboek, of kunstwerk maken wij het papier dat u wenst. Hiermee geeft u uw papier een geheel eigen persoonlijk cachet.

Wij maken het papier dat u wenst, vermengd met geldsnippers, tabak, aspergevezels, olifantenmest, rietpluimen of wat uw creatieve geest maar kan bedenken.
Er is een menukaart voor restaurant de Librye in Zwolle gemaakt, met verse kruiden en er zijn menukaarten gemaakt van asperge vezels die worden gebruikt als menukaart in asperge restaurants.

Napoleon en het KADASTER

Toen Napoleon zo’n tweehonderd jaar geleden in Holland het KADASTER oprichtte hebben ze bij Papierfabriek De Middelste Molen niet vermoed dat, weer zo’n tweehonderd jaar later, zij opdracht zouden krijgen om van speciaal geschept -met eigen watermerk - linnenpapier een aantal unieke oorkondes te maken.

Deze van een speciaal lakstempel voorziene geografische missives werden ter hand gesteld aan de hoge autoriteiten die aanwezig waren bij de officiële opening van het in Arnhem gevestigde nieuwe Documentatiecentrum van het Kadaster.